Har du önskemål om någon kurs?

Meddela oss på info@swingskeppet.ax

Swingskeppet drar till Uppsala 19 mars

19 Mars 2016, 00:00 - 20 Mars 2016, 00:00

Swingskeppet far på socialdans på Grand i Uppsala 19 mars!
Vi tycker det skulle vara trevligt om så många som möjligt vill följa med och äta middag tillsammans och tillbringa kvällen på Grand i Uppsala som Swingkatten ordnar. 

Boende ordnar man själv så förslagsvis kan man söka en rumskompis här på sidan att dela rum med. Det finns många trevliga och förmånliga hostel, vandrarhem och hotell ett stenkast från Grand. 

Vi planerar att äta gemensam middag innan vi går till Grand så anmälningsformulär kommer för det när det närmar sig, så håll ögonen öppna om du vill hänga med! 

Vi är flera som planerar att åka med Eckerö Linjen på lördag morgon och äta frukostbuffe tillsamman, sen kan man tillbringa dagen på valfritt vis. Samåkning i bil kan bli aktuellt om någon väljer det framför buss så håll utkik för lediga platser eller kanske du har att erbjuda en plats eller två.

Mer information om danskvällen hittar man på  Swingkattens evenemang 

 

Anmäl ditt deltagande här

Häng med! Grands socialdanskvällar är trevliga och det passar alla dansare på alla nivåer. :) Bra liveband kommer det även att vara!

Mer info kommer och om man har några frågor, funderingar eller ideér så är det bara att höra av sig till oss i Swingskeppet!

 

 Plats
GRAND
Trädgårdsgatan 5
75309