Kommande evenemang

Inga händelser på kommande

Se fler under kurser »


 

Julklapp till medlemmar

18.12.2013 kl. 22:10
Årets överraskning

Swingskeppet vill önska Er alla en riktigt God Jul och överraska våra medlemmar med en julklapp.

Resor i utbildnings- och inspirationssyfte är en viktig del i nätverkandet och för utvecklingen av medlemmarnas dansskicklighet.

Som en uppföljning av Scandinavian Shuffle som hölls i Mariehamn i februari 2013 vill Swingskeppet subventionera ert deltagande i Scandinavian Shuffle i Malmö, Sverige i februari 2014 (=965 SEK) till de tio första medlemmarna som anmäler sig till evenemanget och uppvisar verifikat att man betalat avgiften. Mer info om evenemanget hittar ni här: Scandinavian Shuffle 2014.
I evenemanget på  facebook (klicka här!) finns möjlighet att gemensamt planera resan, få tips och se några av de som åker från Åland till Malmö i februari.

Det kommer mer..!
Som ni säkert redan alla vet ordnas ju såklart Herräng även år 2014. Är du påväg till Herräng nästa sommar vill Swingskeppet ge en subventionerad julklapp i form av 50€ till de tjugo första medlemmarna som anmäler sig och uppvisar verifikat att man betalat avgiften (gäller både veckokurser och partypass). Även här kommer en facebooksida att ordnas där man vi tillsammans kan ordna boende, resa, diskutera kurser osv. Mer info om Herräng hittar ni på www.herrang.com

Ansökan om subventioneringen att åka på resan, verifikat på betald kursavgift samt kontonummer skickas till info@swingskeppet.ax.

Så ta tillfället i akt och anmäl er! Swingskeppet meddelar när kvoten är nådd, tills dess finns ännu platser kvar.

Återigen vill Swingskeppet önska Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Öppen träning

Dansa, lyssna, repeteraLäs mera »
06.01.2014 kl. 21:22

Medlemskap

För år 2014Läs mera »
06.01.2014 kl. 21:13

Ta chansen

Resor i utvecklings- och inspirationssyfteLäs mera »
04.01.2014 kl. 17:43

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i formuläret här »